Tarjoilua Punaportin lounasravintolassa

Asiakaspalvelutilanteeseen valmistautuminen 
Annan itselleni K3, koska tulin joka aamu ajoissa, siistit tarjoiluvaatteet ja työkengät päällä. Hiukset olivat kiinni ponnarilla ja kynnet olivat siistit.

Asiakkaiden vastaanottaminen ja asiakaspalvelijana toimiminen
Annan itselleni H2, koska toimin mielestäni asiallisesti, aloittaen tervehtimällä kohteliaasti ja toimimalla annettujen ohjeiden mukaisesti. Työtehtävinä tarjoilua sekä kassalla toimimista.

Asiakaspalvelutilanteen päättäminen
Annan itselleni H2, koska kysyin parhaani mukaan (silloin kun ehdin) maistuiko ruoka ja yritin aina hymyillä.

Tietotekniikan käyttö
Annan itselleni H2, koska käytin kassaa hyvin, enkä tietääkseni tehnyt paljon virheitä.

Matkailupalvelujeninformaatio- ja muun materiaalin käyttö
Annan itselleni T1, koska puhuin vain Suomea.

Työturvallisuus
Annan itselleni H2, koska huolehdin omasta, sekä muiden työturvallisuudesta ja siirsin mahdollisia riskiesineitä, jos huomasin. Olisin kuitenkin voinut olla tarkkaavaisempi.

Hygieniasäädösten noudattaminen
Annan itselleni K3, koska huolehdin pöytien ja työtasojen puhtaudesta, käytin puhtaita liinoja sekä kahvilassa käytin pihtejä.

Oppiminen ja ongelmanratkaisu
Annan itselleni K3, koska autoin asiakkaita parhaani mukaan, kerroin mitä tuotteet sisälsivät ja tarjosin eri tuotetta tai pussia jos he sitä tarvitsivat.

Vuorovaikutus ja yhteistyö
Annan itselleni H2, koska yritin olla mahdollisimman ystävällinen ja auttaa asiakasta parhaani mukaan.

Terveys, turvallisuus ja toimintakyky
Annan itselleni K3, koska huolehdin turvallisuudesta sekä tein mm. lämpötilamittauksia.

Ammattietiikka
Annan itselleni K3, koska noudatin hyviä käytöstapoja, olin asiallinen ja toimin annettujen ohjeiden mukaisesti.



Kommentit

Lähetä kommentti

Suositut tekstit